در اولین قدم برای دکوراسیون آشپزخانه و کابینت آشپزخانه شناخت انواع سبک کابینت آشپزخانه و دانستن جزئیات می باشد. هر سبک دکوراسیون ویژگی خاص خود را دارد و این سبک ها هستند که به آشپزخانه زیبایی می دهد و آشپزخانه را منحصر به فرد می سازد. شما می توانید با سلیقه خود یکی از این سبک ها را انتخاب کرده و کابینت آشپزخانه منزل خود را به آن نوع سبک باشد.
1-سبک مدرن
کابینت های مدرن به کابینت هایی گفته می شوند که با خطوط صاف و منظم، با یک رنگ ساده طراحی شده اند. مهمترین ویژگی دکوراسیون مدرن سادگی در تمام آشپزخانه می باشد. سطوح صاف و صیقلی مانند کابینت های هایگلاس براق در این دسته از سبک کابینت قرار می گیرند.
در سبک مدرن اشکال هندسی مانند چهارگوش ها و دایره های به طور واضح دیده می شوند.
2-سبک کابینت ام دی اف امروزی
کابینت مدرن و کابینت امروزی دو سبک متفاوت هستند که در اکثر مواقع با هم اشتباه گرفته می شوند. در قرن بیستم میلادی سبک کابینت مدرن در اروپا رواج یافت. امروزه طراحان کابینت کمی قوانین سبک مدرن را تغییر دادند. شما می توانید در سبک امروزی از خطوط برهم زننده نظم و خطوط خمیده نیز استفاده کنید. گه این کار در سبککابینت مدرن نیز اتفاق نمی افتد. از ویژگی های این سبک به کاربردی شدن فضا است. کابینت های امروزی نیز انعطاف پذیری بیشتری دارند.
3-سبک کابینت کلاسیک
کابینت های کلاسیک کابینت هایی از جنس چوب هستند که در عین جذابیت بخشیدن به آشپزخانه فضای آشپزخانه را به خوبی پوشش داده اند. جنس چوبی کابینت ها باعث دوبرابر شدن صمیمیت در آشپزخانه هاست زیرا چوب یک ماده طبیعی و زنده است . همچنین به کاربردن چوب های محکمی چون افرا و راش و سرو و غیره طراوت به آشپزخانه بخشیده است به همین دلیل در بین مردم بسیار محبوب است .
بهتر است با مزایا و معایب کابینتهای کلاسیک آشنا شویم .
مزایای کابینت کلاسیک :
قابل اجرا در هر دکوری
امکان ساخت طرح دلخواهتان
وجود هنرهای تاریخی و زیبا در کابینت
پوشش دهی کل فضای آشپزخانه
طراحی متناسب با فیزیک آزاد
4-سبک کابینت مینیمال
یکی از پرطرفدارترین سبک کابینت آشپزخانه، سبک مینیمال است. این سبک به سبک مدرن شباهت دارد، اما از آن راحت تر است. رنگ ها در سبک مینی مال خنثیبوده و از زرق و برق در کابینت استفاده نمی شود. رنگ سفید یکی از رایج ترین رنگ ها در طراحی کابینت مینیمال می باشد. از مشخصه های این سبک به کار بردن دو رنگ متضاد با هم در کنار هم می باشد. این تضاد می تواند یکنواختی فضا را کاهش دهد و تعادل در فضا برقرار کند.
5-سبک کابینت سنتی غربی
در سبک کابینت سنتی غربی، المان های کلاسیک در کنار سبک مدرن قرار می گیرند. از ویژگی های این سبک تنوع در بافت است. به کار بردن کابینت امروزی در کنار دیوارهای سنگی این سبک را نشان می دهد. سبک کابینت سنتی نیز از حساسیت اروپایی در طراحی آشپزخانه می باشد.
6-سبک کابینت روستیک
کابینت روستیک یعنی کابینت رنگ و رو رفته است. در سبک کابینت روستیک از سنگ و چوب نیز استفاده می شود. طراحی کابینت روستیک فضایی صادقانه را خلق می کند. . از ویژگی های این سبک سادگی و بی آلایشی است. در ساخت کابینت از فلز و چوب های طبیعی استفاده می شود.
7-سبک کابینت سنتی ایرانی
آشپزخانه های سنتی با جزئیاتی که دارند تعریف می شوند. که این جزئیات شامل آرگ ها، گچبری ها و پیش آمدگی ها، کابینت های با پنل برجسته و ترکیبی از سطوح آنتیک هستند.
شما می توانید در این سبک از تم کلاسیک داشته باشد و یا تم انگلیسی که به سلیقه شما بستگی دارد.